Hvordan får man billedtekster under sine billeder i Joomla?

Skrevet af  Henrik Holm Nielsen

Måske har du set det rundt omkring, at man kan få vist en kort tekst under sine billeder - men hvordan gør man det i Joomla?

Denne artikel vedrører følgende Joomla versioner: Joomla 1.5 Joomla 2.5 Joomla 3.x

Benyt fx. uncategorized hvis du ikke har mange artiklerBegrebet hedder "Captions" og benytter man JoomlaCK editoren (som 2nd Level anbefaler og benytter), så får man indsat disse billedtekster således:

1. Editér eller opret din artikel
  2. Klik på dit billede og vælg "Egenskaber" eller indsæt et nyt billede i din tekst.
  3. Klik på fanen "Advanced" og bemærk de 2 felter "Stylesheet Classes" og "Advisory Title" - det er her du skal indsætte guldkornene.
  4. I feltet "Stylesheet Classes" indsætter du ordet "caption".
  5. I feltet "Advisory title" indsætter du den tekst du vil have under dit billede.
  6. Klik "OK" og gem din artikel - voila.

Bemærk; denne beskrivelses nøjagtighed afhænger af om din template er leveret af 2nd Level og om du benytter JoomlaCK editoren. Hvis vejledningen ikke fungerer for dig, kan du evt. se i dit stylesheet om du mangler class "caption" som beskriver hvor og hvordan teksten under billedet vises.

Til toppen