Custom webdesign - få en unik hjemmeside

Skrevet af  Henrik Holm Nielsen

Hvis du ønsker en helt unik webside, eller måske allerede har dit eget design klar, så kan vi hjælpe dig med at gøre det til virkelighed. Priserne på websider som skal bygges op fra bunden, vil variere efter kompleksitet - men vi tror du vil blive overrasket over at det ikke er dyrere end det er!

ALLE vores hjemmesider, laves med udgangspunkt i internettets bedste gratis CMS system, Joomla. Det gør vi fordi vi mener, at det ikke skal være så pokkers svært for ejerne at kunne opdatere indholdet. Og fordi vi er tilhænger af, ikke at skulle bruge andre værktøjer til arbejdet, end dem der allerede er installeret på din computer - nemlig en internetbrowser som fx. Internet Explorer, Firefox el. andre tilsvarende.

kontakt os for at fortælle hvad du har behov for, så vi kan give dig et tilbud!

Har du brug for lidt inspiration?

Du kan evt. kigge på nogle af de hjemmesider vi allerede har udarbejdet for andre kunder - og ellers så spørg om 2nd Level har en god ide til hvilken type hjemmeside passer til dit formål!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Har du et behov eller en idé som du ikke ser dækket på denne liste, så skal du ikke holde dig tilbage for at spørge os om mulighederne. Og naturligvis også hvis du ønsker et tilbud på udarbejdelse af en hjemmeside!

Til toppen