Lidt hjælp til arbejdet med hjemmesiden

Skrevet af  Henrik Holm Nielsen

Vi har samlet nogle af de værktøjer, som vi véd du kan få gavn af i arbejdet med din Joomla! hjemmeside.

Bemærk; Værktøjerne er ikke vores, og det er ikke os der har lavet dem! Vi gør kun opmærksom på at de eksisterer, da vi selv har haft glæde af dem i flere omgange - men supporterer IKKE disse værktøjer!

BILLEDSTØRRELSER

Billedstørrelser er et vigtigt emne, når man taler hjemmesider. Hvis du har brug for at ændre størrelse på dine billeder, så er der heldigvis mange gratis programmer som kan hjælpe med dette. Ét af dem er: Pix Resizer (åbner i nyt vindue).


Et andet rigtig godt værktøj er tinyPNG.com (åbner i nyt vindue) som kan optimere (ikke resize) dine billeder. Dvs. de kan gøre dine billeder mindre målt i Kb (kilobytes), uden at de bliver dårligere kvalitet!

FARVEVÆLGER

Hvis du har brug for at finde en specifik farves farvekode, så er en farvevælger måske et nyttigt værktøj. Og der findes mange online versioner af disse - f.eks. på colorpicker.com (åbner i nyt vindue).

Bestil et tilbudHusk at fortælle hvem du er!Husk at skrive din emailadresse.Please write a subject for your message.Husk at indtaste dit telefonnr.Husk at indtaste en besked til os!Invalid Input

Til toppen