Knowledgebase

Vi har beskrevet, samlet, udarbejdet og kategoriseret en masse vejledninger, tips og tricks og informationer, som vi véd kan komme til gavn når du skal vedligeholde din hjemmeside.

Har du forslag til manglende artikler eller information, så skal du ikke holde dig tilbage med at fortælle os om det!

Bemærk at beskrevne emner og funktionalitet, kan variere afhængig af Joomla version. Se derfor efter nedenstående mærkater i artiklerne, for at se hvilke versioner af Joomla artiklen dækker.

Joomla 1.5 Joomla 2.5 Joomla 3.x

Vælg en kategori herunder for at finde det du søger.