Rammes Mac OS X, Linux og andre ikke-windows operativsystemer, af cryptolocker?

Skrevet af  Henrik Holm Nielsen

Ja - der er nu desværre også flere eksempler på Cryptolocker (og andre ransomwares), som går efter OS X & Linux :(
Jeg har derimod ikke set eller hørt om cryptolocker på IOS eller Android - men der findes desværre flere andre ransomswares til disse platforme, så du har stadig god grund til at beskytte disse enheder også!

Imidlertid er der mig bekendt i skrivende stund, ingen eksempler på at de versioner der udsendes link til via Post Nord emails, rammer andre end Windows operativsystemer.

Hvis du har set/læst noget andet, så hører jeg gerne om det!

2nd Level Webdesign
  •  Skelhøjvej 21
  • 2800 Lyngby

•  info@2ndlevel.dk
  •  CVR: DK26507383